Valtuustoryhmälle uusi puheenjohtajisto vuodelle 2023

Ajankohtaista,Tiedotteet
Keski-Uudenmaan sd.ryhmän uudet puheenjohtajat

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen sd. valtuustoryhmä kokoontui sunnuntaina 8.1.2023 Järvenpäähän Myllytien toimintakeskukselle seminaariin suunnittelemaan tulevaa kevättä. Valtuustoryhmän järjestäytymiskokous vuodelle 2023 pidettiin samassa yhteydessä. Ryhmän puheenjohtajisto valitaan aina vuodeksi kerrallaan, ja pyritään kierrättämään vastuunjakoa valtuutettujen kesken.

Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin järvenpääläinen Pirja Vitikka-Koponen. Vitikka-Koponen toimi viime vuonna sd.ryhmän varapuheenjohtajana ja on aktiivisesti toiminut valtuustoryhmän viestinnässä. ”Kiitän ryhmää luottamuksesta. Ryhmämme pyrkii kehittämään toimintaansa edelleen ja vaikuttamaan päätöksenteossa asukkaiden hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden puolesta.” Vitikka-Koponen linjaa kokouksen jälkeen.

Ryhmän varapuheenjohtajiksi valittiin tuusulalainen Annina Nuutinen, nurmijärveläinen Harri Lepolahti sekä hyvinkääläinen Pinja Perholehto.

”Yhdessä tekemällä, toisia kuuntelemalla ja luottamuksella siinä tärkeimmät avaimet työskentelyyn. Myös pidän tärkeänä yhteistyön myös muiden ryhmien välillä. Tarvitsemme myös lisää vuoropuhelua palveluiden käyttäjien eli kuntalaisten kanssa. Laitetaan peruspalvelut kuntoon ja huolehditaan henkilöstön hyvinvoinnista.” Nuutinen summaa vuoden tavoitteita.

”On hienoa lähteä tällä porukalla kohti hyvinvointialueiden ensimmäistä varsinaista toimintavuotta. Työsarkaa riittää paljon siinä, että asukkaiden peruspalvelut saadaan kuntoon. Siihen työhön ryhmämme on valmis.” Perholehto jatkaa.

Keski-Uudenmaan sd.valtuustoryhmän koko puheenjohtajiston tavoitat keskiuudenmaandemarit(at)gmail.com ja tuoreen puheenjohtajan osoitteesta pirja.vitikka(at)gmail.com.